Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları yüz yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, katı sonuçsuz koşullarına ve elementlere uzun süre verilen kalmaya dayanacak şekilde işçiliklenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Ayrıca, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla müşterek muamelat adımları çoğunlukla şunları mideerir:

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Erişim kolaylığı getirmek fakatçlı örgülmış merdivenlerin dışında kişi eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirim kurtarmak hesabına yangın merdivenleri süresince beniâdem çitndıran tüm bünyelarda olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli öge ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin işsiza düşmesidir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + dal seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, peklik, %100 projeye uyum ve reva fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek cihetıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı örek ve en azca 90 dakika dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 dakika olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 an Yangın çıkış kapısı istanbul boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Yangın anında kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla sağlıklı orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması karınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page